Litter M

На 18.09.2013 г. се появи на бял свят нашето дългоочаквано кучило от 8 черни и шоколадови лабрадорчета (5 момичета и 3 момчета) от следната връзка:

Ch. Forsythe's Mr. Big
HD:A, ED:1/0, prcd-PRA:Clear, EIC:Clear
Ch. Dolbia Ginevra
HD:A, ED:0/0, prcd-PRA:Clear
4101268_orig

Родословие на кученцата:

Развъдник „Mora’s Land“ е регистриран в Българската Републиканска Федерация по Кинология и Международната Федерация по Кинология през 2009 г. Членове сме на Български Национален Клуб Лабрадор Ретривър и развъждаме, съгласно правилата на този клуб.
Кученцата, развъдени от нас, се отглеждат в домашни условия и са готови да напуснат развъдника на около 8-седмична възраст. Отправяйки се към новите си домове, те са неколкократно обезпаразитени, ваксинирани с първа ваксина и микрочипирани. Бъдещите собственици получават FCI родословие, ветеринарен паспорт, стартово количество храна, с която са захранени кученцата, както и всякаква информация, която им е необходима за правилното им отглеждане. 
Винаги сме на разположение за въпроси, съвети и всякаква информация, свързана с нашите кучета. Бихме се радвали да получаваме информация и снимки на всички кученца от развъдника, както и да поддържаме контакт с техните собственици.

BulgarianEnglish